Næringsbygg leie

 

Rekstenbyggene

Hilmar Rekstens ærverdige rederilokaler ble revitalisert i 2007, og huser i dag et innovativt miljø med en rekke moderne bedrifter innen bl.a. eiendom og eiendomsutvikling, olje, gass, shipping, finans, retail, PR og teknologi.

 

 

Se også annonse på finn.no: http://m.finn.no/realestate/businessrent/ad.html?finnkode=71323490Solheimsgaten

Stort næringsbygg beliggende midt på Danmarksplass, og like ved bybanen. Inneholder banklokale, matvareforretning og videregående skole. En rekke offentlige virksomheter er leietakere i bygget.


__________________________________________________________________________________________________________  

Villa Skjoldtun er en nydelig villa beliggende like ved Nordåsvannet i Bergen. Eiendommen er bygget i 1919, og den er tegnet av August Steenberg Schak Bull. Schak Bull var en  sentral arkitekt i Norge på slutten av 1800 tallet og begynnelsen av 1900 tallet, og han var bror nevø av Ole Bull og fetter til Edvard Grieg.

Villa Skjoldtun leies ut til Kvanum Kjøkkenstudio, og brukes som butikk og showroom.

                                                                                                                                                   

Basic Hotels, Håkonsgaten 27 - SOLGT

Nytt, pris/ kvalitetsrettet hotellkonsept som tilbyr basic overnatting midt i Bergen Sentrum. Hotellet er fullstendig renovert og revitalisert, og tilbyr 43 tøffe rom. Basic Hotels planlegger åpning av ytterligere to hoteller i Bergen det kommende året.


Fjosangerveien natt

Fjøsangerveien

Milepel Campus er en eiendom som nylig er totalrenovert og som ligger midt på Danmarksplass. Bygget inneholder 31 studenthybler, samt kontorer, tannlege, arkitektkontor, interiør/ design, Itrain treningssenter mv.

Vi har nå for utleie stort lokale på gateplan, med en rekke bruksmuligheter.