Skjoldnes

Eiendommen på 43 da ligger på Skjoldnes i Fana, og er av de aller mest attrative tomtene for boligutvikling i Bergensområdet. Beliggenhet og markedspotensiale inviterer til utvikling av et nytt og spennende livsstilskonsept.

Selskapet har fått endelig godkjent reguleringsplan for ca 225 leiligheter i prosjektet, og det har vært avholdt en arkitektkonkurranse hvor 3RW ble kåret som vinner.

Hele Skjoldnesprosjektet er vestvendt, og har lang strandlinje mot Nordåsvannet. Skjoldnesprosjektet vil være et av de mest helhetlige boligprosjektene som er lansert i Bergen. Prosjektet vil bli utviklet ut fra en helhetlig resorttankegang, og vil inneholde en rekke servicefasiliteter som bevertning, restaurant, kurs -og konferansefasiliteter, gjesteleiligheter, spa og treningssenter, roomservicetjenester samt betjent resepsjon. Som en del av prosjektet skal det bygges et lokk over motorveien i ca 220 meters lengde, der det vil bli etablert park og grøntareal på toppen av lokket.

Vi holder nå på med detaljprosjektering av prosjektet, og det forventes at leiligheter i første byggetrinn vil bli lagt ut for salg i markedet på sensommeren 2016. Første byggetrinn vil inneholde ca 69 leiligheter, hvorav 17 av disse vil ligge helt i front mot Nordåsvannet, kun ca 25 meter fra sjøen, og med formidabel syd/vestvendt utsikt over Nordåsvannet.

Interessenter til prosjektet kan registrere seg ved å sende en mail til Christian Foss på christian@milepel.no, eller dere kan ta kontakt på 922 88 005 for mere informasjon om prosjektet. 

Last ned plantegning