Tyrkialeligheter

Nydelige leiligheter Belek/ Antalya - 1 igjen!

Arealbeskrivelse

Leiligheten ligger i 2. etasje i C-blokken, og den inneholder stue med åpen løsning mot kjøkkenet, 3 store soverom, 2 bad, samt balkong hvor en har utsikt mot bassenget.Fasiliteter
Balkong/Terrasse, Bilvei frem, Garasje/P-plass, Golfbane, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Vaktmester-/vektertjeneste, Fiskemulighet, Innlagt strøm, Innlagt vann, Strandlinje, Turterreng

Beliggenhet

Belek er et eksklusivt feriested kort vei fra storbyen Antalya, spesielt kjent for sine flotte golfbaner. Men her får du også en deilig badeferie i fredelige omgivelser med utsikt mot svale pinjetrær, rolige sanddyner, vakker eukalyptus skog og blått Middelhav. Området ligger vakkert til ved havet og består hovedsakelig av lekre hotell, gode restauranter, grønne golfbaner og kilometerlange strender. Feriebyen er nærmest bygd opp rundt golfbanene, noe som gjør stedet til en perle for kresne golfentusiaster, det er hele 17 18-hullsbaner her - og flere blir det! Det er heller ikke langt til kulturopplevelser og severdigheter.

For de kulturinteresserte ligger Belek også ganske nær oldtidsbyen Aspendos som skryter av det best bevarte teatret i hele Lille-Asia, her arrangeres det hvert år i juni en opera- og ballettfestival. Akustikken er helt fantastisk.

Odyssey Park Residence har en optimal beliggenhet med gåavstand til sentrum og de solrike sandstrendene i Belek, samt nær beliggenhet til de beste golfbanene Belek har å tilby. Det er kun 2 km til Belek strandpark med diskotek, bar, kiosk, kafèer, restauranter, tennisbane, fotballbane og vannsportaktiviteter.

Avstander:

- 400 meter til City Center
- 350 meter til den nye Montgomerie Golf Course
- 1,5 timer til rafting
- 2 timer i bil til nærmeste skianlegg
- 28 km til Antalya Internasjonale Flyplass
- 40 km til Antalya City Center

Generelt

Odyssey Park er et stille område med hovedsakelig svenske, norske, engelske og tyske eiere. Boligkomplekset består av 56 leiligheter, og som del av fellesfasiliteter er det et svømmebasseng på ca 550 kvm, treningsrom og felles badstue, egen vaktmester og nattevakt, hovedport med fjernkontroll og pent beplantet hageområde med belysning.

Vi har til salgs 1 ferdigstilt leilighet som aldri har blitt tatt i bruk.Denne romslige leiligheten er i 2.etasje i Blokk C, og inneholder en stue med åpen løsning mot kjøkkenet, 3 store soverom, 2 bad og en balkong hvor en har utsikt mot bassenget.

Denne vakre eiendommen har et fantastisk basseng og en nydelig hage, og dette er i tillegg til:

-Fitness Senter
-Badstue/sauna (felles)
-Bordtennis bord
-Satellitt-TV
-Trådløst internett og kabel ADSL
-Fasadebekledning i naturstein
-Heis
-Marmorgulv
-Nedsenket himling med downlights i entrè, stue og kjøkken.
-Hvitevarer i børstet stål er inkludert
-Klimaanlegg i alle rom
-Doble PVC-vinduer
- Terrassedører med myggnetting og skodder
-Brannvarsler
-Mosaikkfliser på kjøkken
-Safeboks i hver leilighet
-Badet har dusj med glassdører, tilpasset baderoms innredning, servant med granittplate, varmekabler i gulv og håndkleoppheng og såpeholder
-Balkong/terrasse
-Garasje/P-plass
-Golfbane
-Vaktmester- /vekter tjenester
-Innlagt vann og strøm
-Turterreng
-Meget høy standard
-Gode utleiemuligheter. Leiligheter i samme kompleks leies ut til kr 3.000-8.000 pr uke.

Alt dette for at din unike ferie skal bli perfekt!
Adkomst/Tomteforhold
God adkomst og vei helt frem til eiendommen. Kun 30 km til Antalya Int. Airport, som har gode direkteforbindelser til Gardermoen (hele året), flere andre flyplasser i Norge (sesongbasert) og til flere andre flyplasser i Europa.

Visning

Vi gjør private individuelle visninger etter avtale. Kontakt oss for ytterligere informasjon og avtale om visning.

På en visningstur betaler vi for flybilletten til Antalya og opphold for 2 personer i 2 dager dersom dere kjøper leiligheten. Du bestemmer selv tidspunkt for reisen. Når du kommer til Tyrkia blir du hentet av vår representant på flyplassen og kjørt til leiligheten.
I løpet av visningsturen vil du bli gjort kjent med regionen, du vil få rikelig med informasjon om kjøpsprosessen og en fin mulighet til å sjekke ut din fremtidige ferieleilighet.

Vi tilbyr deg en 100% sikker eiendomshandel med skjøtegaranti. Ved avtale om kjøp deponeres kjøpesummen på norsk advokats klientkonto, der pengene først blir frigjort for selger etter at kjøper har fått skjøtet utstedt i sitt navn.

Ta kontakt med Hana Colakovic på hana@milepel.no for mere info og for å få tilsendt prospekt.