Referanseprosjekter

Milepel har bred erfaring med eiendomsutvikling, regulering og prosjektering. Blant prosjekter vi har utviklet er spennvidden stor, fra handlesenter og hotell til turistattraksjoner.

Ulriksbanen

I 2007 fikk vi ansvar for å gjenreise tilliten og anseelsen til en av Bergens største attrak-sjoner. Ulriksbanen med taubanestasjoner, kafébygg og utearealer ble kjøpt i 2007 av Milepels eier. Les mer her.


Eger Shopping

Å snu et handlesenter som sliter. Dette var utfordringen for Milepel i Egersund.
Gamle Eger Stormarked var et lite og betydelig nedslitt kjøpesenter. Eiendommen ble overtatt i 2007 og deretter omprosjektert for totalrenovering og revitalisering. Les mer her.


Hotell Sandviken Brygge

Et anonymt gjestehus blir høyprofilert hotell i Sandviken bydel i Bergen. Etter at Milepel kjøpte bygget i 2002 ble det fullstendig ombygget, påbygget og revitalisert. Høsten 2004 kunne vi slå dørene opp for et nytt og moderne hotell på fasjonalble Sandviken Brygge. Les mer her.


Crowded House

Et av våre første svennestykke som eiendomsutvikler: Renovere et bakgårdshotell for å bringe det fram i lyset igjen. I 1996 kjøpte Substansia gamle Skogen Hotell i Håkonsgaten. Fra å være et sistevalg blant hotellgjester i Bergen, renoverte vi eiendommen og utviklet et nytt rimelig hotellkonsept under mottoet “Vi tilbyr en god seng, i et rent og pent rom, for en rimelig penge". Les mer her.